![]() |
|
|||||||
| Slovakia NF Forum for CCA Slovakia (The Correspondence Chess Association of the Slovak Republic) |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
|
Ahojte všichni,
zajímalo by mě, kdy sem "dokluše" Ajša
|
|
|
||||
|
||||
|
Pozvánka do tohoto DF platí samozrejme pre všetkých Mušketierov. V poslednom čase na sachy.sk to vypadá ako na Hickoryho salaši
Úroveň komunikácie na serveri rýchlo upadá a odchodom množstva kvalitných hráčov aj úroveň Ako som písal aj p. Ing. Manduchovi dodnes ma mrzí, že sa nepodarilo oživiť server pre CCA SR, ale jednoducho to nešlo pre maximálny nezáujem vlastníka servera (zastúpeného Dr. Repaským) a administrátora servera (Búryho alias joga) a vynaložil som na to zbytočne veľa energie, ktorú som mohol uplatniť niekde inde Družstvo VŠK Muškieri sa síce narodilo vďaka serveru sachy.sk ale už žije vlastným životom "dospeláka" a nie je závislé na "pôrodnej babe"!
|
|
|
||||
|
||||
|
Výsledok priateľov z Francúzska a Belgicka zo skupiny "A"
Les Mousquetaires du Roi - HSG Uni Rostock 1/2 - 1/2 1. šachovnica Pauwels, Christophe - Blauhut, Holger 1/2 Blahoželáme! Félicitation! |
|
|
||||
|
||||
|
VChC Musketeers B - Dvojnoj Shakh (RUS) 1/2-1/2
Masarik, Drahoslav - Osipov, Sergey Adolfovich (RUS) 1/2 Drahoš blahoželáme!!! |
|
|
||||
|
||||
|
VChC Musketeers C - Purdy's Centurions A (AUS) 1/2 - 1 1/2
Gábris, Vladimír 2129 - Jones, Brian 2311 1/2 Vlado, k vynikajúcemu výsledku blahoželáme! |
|
|
||||
|
||||
|
KEANE´S HEROES - VChC Musketeers "C" 1/2 - 1 1/2
Kunzmann (2352) - Gábriš (2129) 1/2 Vlado srdečne blahoželáme k vynikajúcemu výsledku! |
|
|
||||
|
||||
|
Vo fóre "Priateľský zápas ČR-SR" je párovanie na zápas a už sú vygenerované partie zúčastnených hráčov.
Štart je 10. 01. 2008. Za Mušketierov na strane SVK: 8. Čipka, 10. Horváth, 18. Trembeckí, 20. Gajarský, 27. Chripko, 30. Gábriš, 37. Šimončič, 39. Fúzíková, 50. Piasecká. Za Mušketierov na strane CZE: 11. Popelka, 32. Svršek, 35. Kuchta, 46. Kýhos A aby som nezabudol na Mušketierskeho Trenčianskeho kata: 25. Masarik a s Mušketiermi spriazneného Travertíňana: 23. Marko Je tu ešte bývalí Mušketier: 15. Würschner Držím Vám palec a prajem veľa úspechov. |
|
|
||||
|
||||
|
K meninám prajem všetko krásne a príjemné našim členom:
18.12. Miloslavovi a 24.12. Evke v mene svojom aj v mene všetkých Mušketierov. |
|
|
||||
|
||||
|
VChC Musketeers "C" - AEK ATHENS 1/2-1/2
Trembeckí, Lubos - Delavekouras, Sotiris (GRE) 1/2 Ľuboš blahoželáme! |
|
|
||||
|