![]() |
|
|||||||
| Slovakia NF Forum for CCA Slovakia (The Correspondence Chess Association of the Slovak Republic) |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
||||
|
||||
|
Thank you for the first great news of 2009: Slovakia joining us (the majority) in the 21st Century by accepting the Direct Entry program professionally run by Michael Millstone for a few years now!
It is refreshing to see someone cares about the volunteer organizers left so many times with their hands tied up. Thank you!
|
|
|
||||
|
||||
|
Ahojte,
je v niečom, pre nás hráčov, vstup do turnajov cez Direct Entry vhodnejší než cez národnú federáciu? Predpokladám, že finančne je to omnoho drahšie. |
|
|
|||
|
|||
|
Vie niekto odpoveať na čo je to dobré ?
|
|
|
||||
|
||||
|
Predpokladám, že je to vhodné najmä pre zahraničných Slovákov.
|
|
|
|||
|
|||
|
Pokiaľ si tak dobre pamätám, tak ZKŠ SR dotoval z časti účasť na zahraničných turnajoch. Z toho vyplýva, že už dotovať nechce a rob si čo chceš, alebo liberalizoval možnosť priamo sa obrátiť na ICCF, alebo usporiadateľa. Obidvoje má však svoje výhody. Tie nebudem rozvádzať. Každý na to musí prísť sám. Opravte ma ak sa mýlim ? Kúpte si sklenenú guľu a počkajte na jej odpoveď :-))))
Alexander |
|
|
|||
|
|||
|
Pokiaľ sa možnosťou priameho vstupu neruší možnosť vstupu do turnajov ICCF cez slovenský zväz, tak nie je žiadny problém a rozšírenie možností je vždy dobrý krok. Ak Direct Entry zrušilo možnosť sa prihlásiť cez ZKŠ, tak má zmysel debatovať o výhodách a nevýhodách. Treba k tomu viac "svetla".
|
|
|
|||
|
|||
|
Peter,
odpovede z rady zodpovedných funkcionárov prichádzajú priamo úmerne k ich sledovateľnosti tohoto DF Akokeby ani neboli, alebo stránka ani nebola ? Kafka. Alexander P.S. Bolo už po pojesenné zasadnutie 1. zvoleného vyboru ? Tam som mal byť zavolaný kvôli SVKBase. Ukázalo sa, že archívne veci /krabica/ u p. Polakoviča sú, len to dovtedy nepovedal, napriek 2 ročnej výzve cez internet. Takto je to na Slovensku. Priznám sa, že by som osobne prehľadal krabicu kvôli st. Potúčkovi. |
|
|
|||
|
|||
|
zdravim priatelia, neviete nahodou email na p. Kevickeho ? na www.korsach.sk
|
|
|
|||
|
|||
|
Maxator,
e-mails of Mr. Kevicky is : ? Thanks, Slovakia. P.S. On other time choose other DF. A.H. |
![]() |
| Bookmarks |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|